Manusi moto Alpinestars SMX 2 Air Carbon V2 - culoare negru

Manusi moto Alpinestars SMX 2 Air Carbon V2 - culoare negru
0 opinii 0 sold. Only 2 remain
389,00 RON -28%
Producători
Cod produs: 3567717/10
Stock 2
Viewed 932 times

Opţiuni disponibile

Product Description

                                                                                                                                                                                                                                                            Dispunând de un design evolutiv inovator și de o construcție de materiale noi pentru a-i permite să atingă cele mai înalte standarde de certificare, mănușa SMX-2 Air Carbon V2 are apărătoare de carbon, o plasă tehnică 3D și o construcție principală din piele pentru a oferi niveluri excelente de protecție și flux de aer de răcire pentru acele zile fierbinți de vară care trec prin traficul din centrul orașului. Caracteristici Construcție a carcasei principale cu mai multe panouri, nou proiectată și durabilă, care încorporează piele integrală și plasă 3D pentru durabilitate, rezistență la abraziune și niveluri ridicate de respirabilitate O inserție inovatoare de prindere din microfibră și PU poziționată strategic pe palmă și degetul mare pentru un nivel excelent de control și durabilitate a prizei Inserția extensibilă ergonomică exclusivă de la Alpinestars între palmă și degetul mare oferă o gamă îmbunătățită de mișcare a mâinii și o sensibilitate mai mare în timp ce acționează comenzile bicicletei Include palma de piele intoarsa de calitate premium si ranforsare la aterizare pentru aderenta, control si durabilitate Apărătoarea inovatoare a degetelor din carbon Alpinestars cu formă ergonomică oferă protecție excepțională la impact și abraziune. Protecția este întărită pe partea interioară cu spumă groasă EVA pentru un nivel îmbunătățit de potrivire, confort și absorbție a șocurilor Vârfurile degetelor și mâna din spate încorporează plasă din polietilenă, inserții TPR pentru abraziune suplimentară la impact și ventilație în zonele critice Panouri din spumă EVA care absorb impactul pe degetul mare pentru performanță suplimentară la impact Suprafețele pentru degete și degetul mare din plasă 3D pentru performanță de răcire Constructie pre-curbata a degetelor pentru a reduce oboseala de mers Manșetă din neopren plus închidere cu velcro și TPR pentru închidere sigură și personalizată Vârful arătător și degetul mare compatibil cu ecran tactil pentru utilizare cu smartphone-uri și sisteme GPS Întindeți pereții laterali ai degetelor pentru flexibilitate și confort îmbunătățite

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Când comandați de la sandremoto.ro, veți primi un e-mail de confirmare. După expedierea comenzii, veți primi prin e-mail informațiile de urmărire pentru expedierea comenzii dvs. Puteți alege metoda de expediere preferată pe pagina Informații despre comenzi în timpul procesului de plată.

Timpul total necesar pentru primirea comenzii dvs. este prezentat mai jos:

Timpul total de livrare se calculează de la momentul plasării comenzii până la momentul livrării. Timpul total de livrare este împărțit în timpul de procesare și timpul de expediere.

Timpul de procesare: timpul necesar pentru pregătirea obiectelor dvs. pentru a fi expediate din depozitul nostru. Aceasta include pregătirea articolelor dvs., efectuarea verificărilor de calitate și ambalarea pentru expediere.

Timpul de expediere: Timpul pentru ca articolele dvs. să vă ajute din depozitul nostru până la destinație.

Transportul din depozitul local este semnificativ mai rapid. Este posibil să se aplice anumite taxe.

În plus, timpul de tranzit depinde de locul în care vă aflați și de unde provine pachetul. Dacă doriți să aflați mai multe informații, contactați serviciul pentru clienți. Vom rezolva problema dvs. cât mai curând posibil. Bucurati-va de cumparaturi